Contact

Neem contact op met Drempelhulp.com via het contactformulier hieronder. Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Drempelhulp motor en scootmobiel

Wilt u met uw scootmobiel ergens heen, maar vindt u het lastig om de stoep op te komen, dan is het handig om een oprijplaat motor te hebben. Een oprijplaat motor is ook handig bij gebruik van een rolstoel of rollator. Er zijn vele soorten drempels en ook vele oplossingen. Bij drempelhulp.com bestel je een drempelhulp motor van hoge kwaliteit en duurzaam materiaal. Het kan ook zo zijn dat u uw scootmobiel of motor in de garage of schuur wilt parkeren. Echter kan dit lastig zijn als er een stoepje of drempel de doorgang verhinderd. Een drempelhulp scootmobiel kan dit vereenvoudigen. Met een drempelhulp hoeft u niet meer veel gas te geven of hard te duwen om een drempel over te komen. Maak gebruik van een oprijplaat scootmobiel om uw garage of schuur toegankelijker te maken.

Hellingbaan in huis

Een hellingbaan kan ook binnenshuis ingezet worden. Heeft u drempels in de doorgangen van uw huis dan kan door uw huis bewegen in een rolstoel of met een rollator lastig zijn. Met een hellingbaan kunt u veilig en snel door uw eigen huis bewegen. Hierdoor voelt u zichzelf weer een stuk vrijer in uw eigen woning! Een hellingbaan is niet alleen handig wanneer u in een rolstoel zit, een scootmobiel rijdt of een rollator gebruikt.  Als u problemen heeft met uw gewrichten of wanneer u aan het herstellen bent van een operatie, dan kan het lastig of pijnlijk zijn om over een drempel te stappen. Een hellingbaan kan een waardevol hulpmiddel zijn om een paar centimeter hoogteverschil vloeiender te maken. Dit vermindert het risico op vallen. 

Drempelhulp kopen

Bent u van plan uw huis of pand rolstoel of rollator vriendelijker te maken? Dan biedt drempelhulp.com de oplossing. Een drempelhulp is er in verschillende soorten en maten en er is altijd wel een oplossing te vinden voor uw situatie. Valt uw situatie onder de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), dan kunt u bij de gemeente informeren welke vorm van ondersteuning nodig is om uw situatie te verbeteren. Bij het kopen van een drempelhulp zijn er drie belangrijke aandachtspunten (link FAQ). Als eerste is het van belang om te kijk waar u de drempelhulp gaat gebruiken. Is dit buiten of binnen? En wat voor soort drempel is dit. Ten tweede moet u nagaan wie de hellingbaan gaat gebruiken. Dit in verband met het maximumgewicht. Een oprijplaat die alleen door rolstoelgebruikers wordt gebruikt hoeft minder gewicht te kunnen dragen als een waar scootmobiels overheen kunnen. Als laatste is het belangrijk om goed te meten. De twee onderdelen die u moet meten zijn de breedte van de doorgang en de hoogte van de drempel. Komt u er niet helemaal uit dan? Neem dan vrijblijvend contact (link Contact) met ons op voor al uw vragen!