Oprijplaat

Zodra je aan een rolstoel of scootmobiel gebonden bent, kun je er al snel achter komen dat het niet altijd meer even gemakkelijk is om gebouwen binnen te komen. Ieder huis of gebouw heeft wel een drempel of trapje om binnen te komen. Een kleine drempel kan al een groot probleem opleveren, daar is het belangrijk een oplossing voor dit probleem te vinden. Hiervoor ben je bij Drempelhulp aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk verschillende soorten hulpmiddelen zoals een deurdrempel of een hellingbaan. Daarnaast verkopen wij ook oprijplaten die je kunt kopen om jouw huis of gebouw weer makkelijk toegankelijk te maken voor rolstoel of scootmobiel gebruikers. Al onze producten bieden een oplossing voor drempels, trapjes en andere verhogingen. Alles is gemakkelijk te installeren, zodat u zelf, of een ander, zonder problemen kan binnentreden. 

Deurdrempel
schuine deurdrempel

Oprijplaten kopen

Zonder rolstoel of scootmobiel sta je er waarschijnlijk niet zo vaak bij stil, maar er zijn heel wat drempels en verhogingen in Nederland. Er wordt gelukkig al steeds vaker rekening gehouden met het rolstoeltoegankelijk maken van gebouwen en andere plekken. Echter, in privé situaties kan dit nog wel eens een lastige kwestie zijn. Het kan namelijk veel tijd en moeite kosten om een gebouw rolstoel en scootmobiel vriendelijk te maken. Onze oprijplaten voor rolstoelen en scootmobielen neemt een groot deel van deze tijd en moeite weg. Het installeren van de oprijplaat is namelijk zeer gemakkelijk. Zo heb je binnen een mum van tijd de perfecte oplossing. Door een oprijplaat te kopen zorg je ervoor dat jouw huis makkelijk te betreden is voor iedereen. Zo zorg je ervoor dat jouw huis weer makkelijk te betreden is voor iedereen. Een oprijplaat is de ideale manier om iedereen te kunnen verwelkomen in jouw huis.

Oprijplaat scootmobiel en oprijplaat rolstoel

Oprijplaten zijn er voor zowel rolstoelen als scootmobiels. Vaak is er niet persé een verschil, maar het is belangrijk om te weten dat het gewicht van beide wel aanzienlijk verschilt. Wil je dus een lichte, dunne oprijplaat, dan is het belangrijk om te checken wat het maximale gewicht is van de plaat. Een scootmobiel kan namelijk al snel een paar honderd kilo wegen, terwijl een rolstoel een stuk lichter is. Bij Drempelhulp zijn alle oprijplaten van uitstekende kwaliteit. Hierdoor maakt het gewicht dus niet zoveel uit. Het is wel belangrijk om goed rekening te houden met de breedte van de oprijplaat. Wij verkopen namelijk drempelhulpen in een hele reeks verschillende breedtes. Een rolstoel is meestal een stuk smaller dan een scootmobiel. Denk bij rijplaten kopen dus goed aan de breedte die past bij jouw wensen en opties.

Een schuine dorpel voor iedere drempel

Stelt u zich eens voor: uw huis zonder lastige drempels die uw vrijheid beperken. Onze schuine dorpel biedt de oplossing voor dit probleem. Met onze schuine dorpel zijn plekken zoals woningen, appartementen, gebouwen en balkons voor iedereen toegankelijk. Heeft u een rollator, een rolstoel, een scootmobiel of moet u iets zwaars naar binnen rijden, wij hebben de oplossing. Onze schuine dorpel is ten alle tijden veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en verantwoord. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te installeren en gebruiken. De voordelen van een schuine dorpel van drempelhulp.com: hij is overal toepasbaar (zowel binnen- als buiten situaties), heeft een eenvoudige manier van installeren, is slip vast, duurzaam en is eenvoudig te reinigen. Onze drempels zijn bijna in elke situatie toepasbaar. Zo bieden wij hellingbanen, deurdrempels en oprijplaten.