Deurdrempel

Wanneer een hoogteverschil ervoor zorgt dat de toegang tot uw huis of ruimte lastig of onmogelijk is, wordt het tijd om een deurdrempel aan te schaffen. Het is hierbij zeer belangrijk goed na te gaan welke drempelhulp u nodig heeft. Drempelhulpen zijn in verschillende soorten, maten en kleuren te krijgen. Het is afhankelijk van uw situatie en welk hulpmiddel, zoals een scootmobiel, u gebruikt om te bepalen welke deurdrempel u nodig heeft. Waar ten alle tijden rekening mee gehouden moet worden is de hoogte van uw drempel. De drempelhulp moet namelijk goed over uw dorpel passen, zodat u vloeiend en soepel over de drempel kunt rijden. Bij Drempelhulp.com zorgen we ervoor dat u de juiste deurdrempel, die past bij uw behoefte, aanschaft. Hieronder hebben we een aantal punten op een rijtje gezet zodat u na kunt gaan welke deurdrempel u nodig heeft.

Deurdrempel
schuine deurdrempel

Schuine deurdrempel

Om te beginnen zult u uzelf een vraag moeten stellen: welk hoogteverschil moet de deurdrempel overbruggen? Met andere woorden hoe hoog is de drempel van de deur? Het is namelijk zo dat hoe hoger de drempel is, hoe hoger de deurdrempel moet worden. Voor kleinere hoogteverschillen zijn er namelijk andere deurdrempels dan voor grotere hoogteverschillen. Het kan ook zo zijn dat de drempel bestaat uit meerdere hoogtes, denk aan een trapje of een dubbele dorpel. Wanneer het hoogteverschil uit één deel bestaat, dan volstaat een drempelhulp meestal al. Bestaat de drempel uit meerderde delen, dan kunt u het beste kiezen voor een oprijplaat of een hellingbaan. Deze overbruggen in één keer meerdere drempels, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de ruimte of het gebouw.

Ieder huis, iedere drempel en iedere hoogte is anders, daarom zijn niet alle deurdrempels geschikt voor iedere drempel of dorpel. Gelukkig beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan deurdrempels. Hierdoor zal er altijd wel een drempel die past voor u tussen zitten. Onze drempels worden geleverd zodat u deze gemakkelijk en snel zelf kunt installeren. Hiervoor hoeft u enkel de schuine dorpel tegen uw drempel aan te leggen. Vervolgens is de deurdrempel meteen te gebruiken en kunt u er veilig overheen rijden.

Bestel gemakkelijk uw deurdrempel bij Drempelhulp.com

Een deurdrempel bestellen is zeer gemakkelijk via onze webshop. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt de deurdrempel gratis verzonden en bij u thuis geleverd. Doordat de deurdrempel zo eenvoudig is te installeren kunt u direct gebruik maken van deze handige oplossing. Onze drempelhulpen zijn daarnaast ook makkelijk mee te nemen. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op pad gaat en een hoge stoep zonder oprijstuk tegenkomt. Hierbij zult u wel rekening moeten houden met de stoep. Wanneer u van plan bent een deurdrempel voor buitenhuis aan te schaffen, raden wij u aan een rubberen deurdrempel te nemen. Deze zijn namelijk bestand tegen regen, voorkomen dat u uitglijdt en zijn gemakkelijk schoon te maken. Al onze schuine dorpels zijn voorzien van een patroon die ervoor zorgen dat u betere grip hebt op de dorpel.

Een schuine dorpel voor iedere drempel

Stelt u zich eens voor: uw huis zonder lastige drempels die uw vrijheid beperken. Onze schuine dorpel biedt de oplossing voor dit probleem. Met onze schuine dorpel zijn plekken zoals woningen, appartementen, gebouwen en balkons voor iedereen toegankelijk. Heeft u een rollator, een rolstoel, een scootmobiel of moet u iets zwaars naar binnen rijden, wij hebben de oplossing. Onze schuine dorpel is ten alle tijden veilig, duurzaam, gebruiksvriendelijk en verantwoord. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te installeren en gebruiken. De voordelen van een schuine dorpel van drempelhulp.com: hij is overal toepasbaar (zowel binnen- als buiten situaties), heeft een eenvoudige manier van installeren, is slip vast, duurzaam en is eenvoudig te reinigen. Onze drempels zijn bijna in elke situatie toepasbaar. Zo bieden wij hellingbanen, deurdrempels en oprijplaten.